ARRANGEMENTEN

Wij kunnen op aanvraag verschillende maatwerk arrangementen voor jong & oud, individuele verhuur, familie & groepsuitjes of groepen van meer dan 50 mensen aanbieden.

BEDRIJFSUITJE OF EVENEMENT, GEEN PROBLEEM!

E-Chopper Deventer biedt boeiende en duurzame bedrijfsevenementen die variëren van excursies van een halve of een hele dag. Iedere activiteit is door ons in de regio samengesteld. Wij kunnen helpen bij het organiseren van bedrijf uitjes voor teambuilding, zakelijke evenementen of familie uitjes. Onze tours combineren prachtige landschappen met aanvullende activiteit om sterkere teams te bouwen, grenzen te verleggen en verandering te inspireren.

Met onze E-Chopper Deventer bieden wij tijd en ruimte, even weg van de alledaagse plek, waar jouw team of familie zich kunnen ontspannen en bijzondere momenten gecreëerd worden. Onze tours stimuleren engagement en emotionele betrokkenheid, niet alleen door de prachtige omgeving, maar ook onder collega’s.

De voorpret kan beginnen en huur een black edition pink chopper. Leuk om het te gebruiken voor een vrijgezellenfeest.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, wij zullen direct een passend voorstel doen. Of stuur ons een email met uw wensen op: info@echopperdeventer.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.