Online reserveren

 

Wilt u alvast onze routes bekijken? Dat kan! Download hiervoor de app Routefabriek op uw telefoon of tablet. De toegangscode is 1234.

Omboeken bij slecht weer: in Nederland zijn we helaas niet zeker van de weersomstandigheden. U kunt hiervoor de optie “omboeken bij slecht weer” aanvinken voor 2,50 per persoon. Dit kan tot 3 uur voor aanvang van de rit. Mocht u dit niet hebben gedaan, dan kunt u het alsnog voor 10 euro per persoon omboeken op de dag zelf.

Afkoop eigen risico: wij vragen geen borg en de E-Choppers zijn goed verzekerd. Let op: de verzekering dekt geen eenzijdige ongevallen. Indien er schade aan het voertuig ontstaat, dient u dit direct bij de balie af te handelen. U kunt echter het eigen risico afkopen voor €3,95 per persoon tijdens uw reservering. Heeft u deze optie niet gekozen? Dan kunt u dit alsnog voor aanvang van de rit bij ons aan de balie regelen.

Annuleringsverzekering: met onze annuleringsverzekering kun je het betaalde bedrag terugkrijgen als je onverwachts de tour moet annuleren. Deze verzekering biedt extra zekerheid en voorkomt dat je je geld verliest bij plotselinge wijzigingen in je plannen. Houd er wel rekening mee dat annuleren alleen mogelijk is tot 24 uur voor aanvang van de rit. Annuleringen die na deze termijn plaatsvinden, komen helaas niet in aanmerking voor restitutie. Door te kiezen voor de annuleringsverzekering, kun je zorgeloos boeken, wetende dat je gedekt bent bij onvoorziene omstandigheden.

Taxi Service: Wij van E-Chopper Deventer zijn er trots op om een betrouwbare en betaalbare Taxi Service aan te bieden in samenwerking met IJssel Taxi Deventer. Voor slechts €12,50 per enkele reis of €25,- retour, brengen wij je comfortabel naar jouw bestemming binnen een straal van 5 kilometer vanaf onze locatie aan de Schonenvaardersstraat 8A in Deventer. Dit tarief geldt voor maximaal 4 personen per taxi!

TIP: Ziet u op uw mobiel niet alle reserveringsopties? Klik dan bij de instellingen op Desktopsite.

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?