Arrangementen

Op zoek naar een unieke ervaring in Deventer? Wij bieden op maat gemaakte arrangementen voor iedereen, jong en oud. Of je nu alleen komt of deel uitmaakt van een groep, wij regelen het voor je. Onze e-choppers zijn perfect voor individuele verhuur of voor groepsuitjes, zelfs voor groepen van meer dan 100 mensen!

Heb je speciale wensen of wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en zorgen ervoor dat jouw ervaring onvergetelijk wordt. Kom en ontdek Deventer op een hele nieuwe manier met onze e-choppers!

Bedrijfsuitje of evenement, geen probleem!

E-Chopper Deventer biedt boeiende en duurzame bedrijfsevenementen die variëren van excursies van een halve of een hele dag. Iedere activiteit is door ons in de regio na keuze samengesteld. Wij kunnen helpen bij het organiseren van bedrijf uitjes voor teambuilding, zakelijke evenementen of familie uitjes. Onze tours combineren prachtige landschappen met aanvullende activiteit om sterkere teams te bouwen, grenzen te verleggen en verandering te inspireren.

Met onze E-Choppers bieden wij tijd en ruimte, even weg van de alledaagse plek, waar jouw team of familie zich kunnen ontspannen en bijzondere momenten gecreëerd worden. Onze tours stimuleren engagement en emotionele betrokkenheid, niet alleen door de prachtige omgeving, maar ook onder collega’s.

Pink E-chopper

De voorpret kan beginnen huur een Pink E-Chopper. Leuk om het te gebruiken voor een vrijgezellenfeest of voor een speciale gelegenheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Fatbike

De E-Fatbike is uniek in zijn soort. Met zijn brede banden, stoere design en toffe kleuren een echte Eyecatcher. Snel, soepel en behendig bewegen door het stadsverkeer, met een stoere retro fiets gaat dat wel heel gemakkelijk. Met onze stoere en unieke fiets met retro look van maak je indruk. Een minimalistisch design dat strak is afgewerkt, glimmende spatborden, retro racebanden, lederen zadel: alles klopt. Ook ideaal voor de mensen zonder rijbewijs tijdens jullie E-Chopper tocht. 

De minimale leeftijd voor het gebruik van de fatbike is tien jaar.

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?