Ontdek de Bezienswaardigheden van Deventer op een E-Chopper

Verken Deventer op een unieke en milieuvriendelijke manier met een E-Chopper. Dit moderne vervoermiddel combineert het plezier van een motorrit met het gemak van een elektrische scooter, ideaal om de diverse bezienswaardigheden van Deventer te bezoeken. Van historische gebouwen tot natuurparken en moderne attracties, hier is een gids voor een onvergetelijke route door Deventer.

1. De Brink

Je avontuur begint op de Brink, het levendige hart van Deventer. Dit plein is omgeven door historische gebouwen en sfeervolle cafés. Ideaal om even te pauzeren na je rit met de E-Chopper.

2. De Lebuïnuskerk

Dichtbij de Brink staat de majestueuze Lebuïnuskerk. Deze gotische kerk biedt niet alleen een blik in het verleden, maar ook een fantastisch uitzicht over de stad vanaf de toren.

3. De Waag

Ook op de Brink vind je De Waag, thuishaven van het Historisch Museum Deventer. Verken de rijke handelsgeschiedenis van de stad binnen de muren van dit historische gebouw.

4. Douwelerkolk

Maak een rustige rit naar de Douwelerkolk, een prachtige natuurlijke omgeving perfect voor een ontspannen tussenstop. Geniet van de serene wateren en het groene landschap.

5. Go Ahead Eagles Stadion

Sportliefhebbers zullen een bezoek aan het Go Ahead Eagles stadion niet willen missen. Voel de passie en geschiedenis van deze trotse voetbalclub terwijl je langs het stadion rijdt.

6. De Hertenkamp

In het hart van Deventer vind je de Hertenkamp, een idyllisch park waar je even kunt ontsnappen aan de stadsdrukte. Ideaal voor een korte wandeling tussen de herten en andere dieren.

7. Het Havenkwartier

Het bruisende Havenkwartier is de perfecte plek om de moderne kant van Deventer te ervaren. Met creatieve ondernemingen, kunstgalerijen en hippe restaurants, is dit een levendige stop op je tocht.

8. Bergkwartier en Noordenbergkwartier

Deze historische wijken zijn het ontdekken waard met hun middeleeuwse straatbeeld en goed bewaarde architectuur, waardoor je je even in een andere tijd waant.

9. Stadsstrand Deventer

Sluit je dag af bij het Stadsstrand van Deventer, waar je kunt relaxen en genieten van een drankje met uitzicht op de IJssel.

 

Praktische Tips voor je E-Chopper Avontuur

  • Reserveer vooraf: Om verzekerd te zijn van een E-Chopper, boek je deze best vooraf, zeker in drukke periodes.
  • Plan je route: Overweeg je route op voorhand te plannen om zeker alle hoogtepunten te bezoeken.
  • Veiligheid: Blijf veilig door de verkeersregels te respecteren en gebruik de aangegeven parkeerplaatsen voor scooters.

Direct reserveren

Een E-Chopper is de ideale manier om Deventer te verkennen. Het biedt een milieuvriendelijke, flexibele en plezierige manier om van de ene bezienswaardigheid naar de andere te rijden. Begin je avontuur in Deventer op een E-Chopper en ervaar zelf de charme en diversiteit van deze prachtige stad!

E-Chopper huren

€ 24,95

Huur 1 uur (inclusief route en fietshelm)

E-Chopper huren

€ 29,95

Huur 2 uur (inclusief route en fietshelm)

E-Chopper huren

€ 34,95

Huur 3 uur (inclusief route en fietshelm)

E-Chopper huren

€ 39,95

Huur 4 uur (inclusief route en fietshelm)

E-Chopper huren

€ 59,95

Hele dag* (inclusief fietshelm)
*van 10:00 tot 18:00 uur

E-Chopper arrangement

€ 37,50

Rijdt op een kompas door Deventer en omgeving en voltooi opdrachten in 3 uur 

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?