Dagje Uit in Deventer? Pak de E-Chopper!

Ben je op zoek naar een unieke en plezierige manier om Deventer te verkennen? Overweeg dan eens een dagje uit met de E-Chopper. Deze trendy, elektrische scooters bieden je de kans om deze historische stad en haar prachtige omgeving op een avontuurlijke en duurzame manier te beleven. Lees verder om te ontdekken waarom een E-Chopper de perfecte keuze is voor jouw volgende uitstapje in Deventer.

Waarom een E-Chopper?

Een E-Chopper combineert het plezier van een motorrit met het gemak van een elektrische scooter. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel jonge avonturiers als gezinnen die samen een ontspannen dag willen doorbrengen. De E-Choppers zijn niet alleen een blikvanger door hun stoere design, maar zijn ook 100% elektrisch, wat betekent dat je Deventer kunt verkennen zonder de uitstoot van schadelijke stoffen.

Wat Kun Je Doen in Deventer met een E-Chopper?

1. Verken de Historische Binnenstad:
Deventer is een van de oudste steden van Nederland en staat vol met historische bezienswaardigheden. Van de Sint-Lebuïnuskerk tot het oudste stenen huis van Nederland, je kunt gemakkelijk van de ene interessante locatie naar de andere rijden met je E-Chopper.

2. Rijd langs de IJssel:
De rivier de IJssel biedt prachtige landschappen die perfect zijn voor een ontspannen rit. Stop onderweg bij een van de vele terrasjes voor een kopje koffie of een lunch met uitzicht op het water.

3. Bezoek Unieke Evenementen:
Deventer staat bekend om zijn culturele evenementen zoals het Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn. Plan je bezoek tijdens deze evenementen voor een extra speciale ervaring.

4. Ontspan in het Worpplantsoen:
Na een dag vol activiteiten kun je ontspannen in het oudste stadspark van Nederland, het Worpplantsoen. Een perfecte plek voor een picknick of gewoon om te genieten van de natuur.

Hoe Begin Je Jouw Avontuur?

Reserveer je E-Chopper: Zorg ervoor dat je van tevoren je E-Chopper reserveert om teleurstelling te voorkomen, vooral tijdens het toeristenseizoen.

Plan je route: Hoewel het heerlijk is om spontaan rond te rijden, helpt het plannen van je route om zeker te zijn dat je alle highlights kunt bezoeken.

Veiligheid voorop: Hoewel E-Choppers veilig en makkelijk te besturen zijn, is het belangrijk om je altijd aan de verkeersregels te houden.

 

Direct reserveren

Een dagje uit in Deventer op een E-Chopper is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een unieke manier om de stad te ervaren. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, natuur of cultuur, Deventer heeft voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op?!Boek hieronder je E-Chopper bij en maak je klaar voor een onvergetelijke dag!

E-Chopper huren

€ 24,95

Huur 1 uur (inclusief route en fietshelm)

E-Chopper huren

€ 29,95

Huur 2 uur (inclusief route en fietshelm)

E-Chopper huren

€ 34,95

Huur 3 uur (inclusief route en fietshelm)

E-Chopper huren

€ 39,95

Huur 4 uur (inclusief route en fietshelm)

E-Chopper huren

€ 59,95

Hele dag* (inclusief fietshelm)
*van 10:00 tot 18:00 uur

E-Chopper arrangement

€ 37,50

Rijdt op een kompas door Deventer en omgeving en voltooi opdrachten in 3 uur 

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?